Vélemények a Gerincterápiáról

 

Le merem írni, hogy csoda ez a módszer! Fajdalom mentes, és amit a fizikoterápia, injekció, gyógyszer, hetek- hónapok alatt csak tompítani tud, ez a kezelés alapjaiban tud helyreállítani. Nem reklám, megtapasztaltam!

Nagy Zita

Szkeptikusak álltam a dologhoz mert én a csontkovacsolásban hittem….Második alkalommal voltam és teljesen elmúlt a hátfájasom! Csak ajánlani tudom!!!

Szabó Róbert

Nagyon jó a kezelés, csak ajánlani tudom!:))))

Istvánné Erika Gelencsér

Én kétszer voltam januárban. 21 éve fájt a hátam. Azóta se fáj. Cseppet sem.

Gabi Varga

Két éve szenvedtem a csípőmmel, derekammal! Komoly fájdalmaim voltak, és a járásom is nagyon nehézkes volt a fájdalomtól! Nagyon szépen köszönöm Tamásnak, hogy két kezelés után jól, fájdalom nélkül tudok járni, Csak ajánlani tudom mindenkinek ! Úgy döntöttem hogy havonta egyszer visszamegyek kezelésre hogy ezt a jó állapotot megtartsam 73 évesen!

Józsefné Bán

Kipróbáltam, őszintén ajánlom. Kb.20-25 éve fennálló, visszatérő problémám oldódott meg, pedig az orvos műtéttel „fenyegetett.” Nagyon örülök, mert 2 alkalom után teljesen tünetmentes vagyok. Ajánlom mindenkinek, gyógyszerek helyett! Köszönöm Tamás

Anikó Rudolf-Vincze

Nagyon ajánlom mindenkinek ha gerinc problémája van. Két éve alig tudtam aludni a fájdalomtól, ez már a múlté. Hála Tamásnak, három kezelésen vagyok túl azóta megszűntek a fájdalmaim! Köszönöm szépen Tamás!!

Kónya Éva

Nagyon ügyes, csak ajánlani tudom mindenkinek, erős hát és gerinc fájdalommal jártam nála ,a kezelés végére le tudtam hajolni és ki tudtam egyenesedni, szinte azonnal eltűnt a fájdalom. Köszönöm szépen kedves Tamás.

Magdolna Egresi Nyáriné

2 gerincműtéten vagyok túl sajnos. Ismét erősödtek a fájdalmaim. Először voltam most Tamásnál el sem hittem a kezelés után hogy mennyit segített. Bárcsak elöbb mentem volna. Biztosan rendszeresen fogok járni hozzá. Köszi Tamás!

Fuszkó Erzsébet

Én is használtam a kezelést és segített. Nálam ugyan más betegséget diagnosztizáltak(SM),a végén, de a gerincemnek sokat segített. Ajánlani tudom, ha módomban áll majd ismét vezetni megint jövök. Köszönöm Tamás!

Éva Barna

Ajánlani tudom mindenkinek, gyógyulás és megelőzés céljából. Nagyon sokat segített, hatásos, fájdalommentes kezelés. Évek óta tartó lábfájdalmam már a 2. kezelés után elmúlt. Köszönet érte

Erzsi Szenczi

Egyszer voltam idáig, de már érezhető a javulás!! Csak jót tudok mondani.

Mariann Zahorán

Kedves Tamás! Hónapokon át tartó gerincsérv miatti fájdalom miatt kerestem fel Önt. Már az első kezelés után sokkal jobban éreztem magam, és azóta egyszer sem kellett fájdalomcsillapítót szednem. Mindenkinek ajánlom. Köszönöm Tamás.

Miki Ágfalvi

Kedves Tamás!! Csak két kezelésem volt, de megváltozott az életem!! Az a pokoli fájdalmam, a mozgáskorlátozottság!! Ez már nincs!! Köszönöm a segítséget, biztos vagyok benne hogy a továbbiakban is nyugodt szívvel fordulok segítségért!! Mindenkinek nagyon ajánlom!! Megszünik a fájdalom, visszakapod az életed!! Köszönöm Tamás!!!

Szabóné Pócsi Erika

Szép napot! Csak ajánlani tudom mindenkinek akinek fáj a dereka. Az első kezelés után már sokkal jobban éreztem magam. Tudni kell, hogy hátgerinc sérvvel mentem el, de nem bántam meg!

Anikó Sárosdi

Nekem már sok-sok hónapja, talán egy éve is megvan már, hogy semmi fájdalmam nincs a hátam területén ! Nyugodt szívvel ajánlom. Annyit mondhatok, bőven megéri az a pár ezer ft. Az fix.

Ági Czippán

Túl a harmadik kezelésen. Nagyszerűen érzem magam. Egy hónap múlva „állagmegóvásra” jelentkezem. 🙂

Mária Szilvássyné Puskás

A fájdalommentes segítség

Elérhetőség

Horváth Tamás

r

Előzetes bejelentkezés szükséges!

+3670-373-4700

}

Nyitvatartás hétköznap 9:00-18:00-ig

2462 Martonvásár, Dózsa György út 2. (Keczán üzletház)